Squeeze 2Baby cleverly combines a professionally developed post-natal full-body exercise plan with an award winning programme to strengthen the pelvic floor muscles. These muscles are under a great strain during the pregnancy and the labour. Restoring the pelvic floor strength after the childbirth is crucial, although unfortunately often neglected, for the woman’s body to recover successfully.


The Squeeze 2Baby Training Plan has been carefully developed by experienced physiotherapists and midwifes in Finland to ensure that all exercises are safe for both the mother and the baby. The Federation of Finnish Midwifes recommends the Squeeze 2Baby Training Plan for all new mothers.

KOHTI SYNNYTYSTÄ -VERKKOKURSSI

RASKAANA OLEVILLE TIETOA-TREENIÄ-HYVÄÄ OLOA! 

Ohjatut jumpat, oikeanlaiset harjoitteet ja ruokavalio ohjeet koko raskausajalle. Tule mukaan!

sis. ohjelmat koko raskausajalle


HINTA 129€


harjoitteluvideoita. Voit valita teetkö jumpat ohjatusti Bailamaman naisten ohjaamana vai käytätkö circuit -liikepankkia. Treenit kestävät 5-20min ja voit itse jaksottaa ne omaan aikatauluusi sopiviksi. 


ohjeet oikeanlaiseen ravitsemukseen raskausaikana, jotta vauva saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ja turhat raskauskilot pysyy kurissa.


harjoitusohjeet tärkeisiin lantionpohjalihaksiin ja kuinka niitä tulisi harjoittaa raskausaikana. Saat jokaiselle raskauden kolmannekselle, juuri siihen hetkeen sopivat harjoitteet.


valmentajapalvelun. Voit kysyä valmentajiltamme joko sähköpostitse tai esittää kysymyksiä yhteisessä facebook ryhmässämme.

SAAT JOKAISELLE RASKAUSKOLMANNEKSELLE...

Kurssilla pääset Bailamaman perustajien fysioterapeutti Maija Kiljusen ja Kätilö Emilia Ekin ohjaamiin jumppiin. Maija ja Emilia ovat myös kirjoittaneet kirjan Kohti Synnytystä!


Kurssilla harjoittelemme lantionpohjalihaksia "Kohti synnytystä" -kirjasta tutuilla ponnistusasennoilla. Teemme myös muita harjoitteita, joita on hyvä tehdä koko raskausajan, jotta keho valmistautuu synnytykseen.


Raskauden ja synnytyksen aikana tarvitset lantionpohjalihaksia enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Hyväkuntoiset lantionpohjalihakset pitävät sinut kunnossa raskausaikana, helpottavat synnytystä ja auttavat palautumaan synnytyksestä.


Bailamama terveysliikuntakonsepti on valittu Suomessa vuoden liikuntatuotteeksi ja UK:ssa Made For Mums Finalistiksi.

KOHTI SYNNYTYSTÄ - VALMENTAJAT

Bailamaman Kohti Synnytystä - verkkovalmennuksen asiantuntijoina toimivat Sofia Vesa ja Janica Alasimonen.


Hinta 129€ sis. treeniohjelman koko raskausajalle

SOFIA on äitiysfysioterapeutti ja naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer sekä toimii myös Äitiysliikunta-akatemialla kouluttajana. Sofian valmennuksissa erityisryhmänä ovat raskaana olevat ja synnyttäneet naiset ja valmennuksissa keskitytäänkin lantionpohjan ja vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen muiden elämäntapamuutosten ohessa. Sofia ottaa valmennuksissaan lempeästi, mutta tosissaan, raskauden ja synnytyksen mukanaan tuomat muutokset ja haasteet huomioon, jotta äidit voisivat paremmin.JANICA on ravintovalmentaja. Hän toimii myös Hyvän olon kellarin sekä Trainer4You:n ravintovalmentajana/kouluttajana. Janica on erikoistunut sekä painonhallitsijan että raskaana olevien/synnyttäneiden äitien ravitsemukseen. Ravitsemuksen oma personal trainer takaa helpot ja järkevät ruokavaliovinkit, joiden avulla sinä pääset syömällä kuntoon."Tälläistä treeniä olisin tarvinnut jo ensimmäisessä raskaudessani. Tosi hyviä jumppia. Suosittelen kyllä eteenpäin!" -Kirsi

 

"Paljon uutta tietoa synnytykseen" -Anu

 

"Hyvä saada tietoa eri ponnistusasennoista, kun en tiennyt mitään niistä aikaisemmin" -Lilli

 

"Olen ollut tosi väsynyt koko raskausajan, jumpan aloitettua olen saanut aivan uutta energiaa" - Minna

PALAUTETTA RASKAANA OLEVILTA BAILAMAMA TREENAAJILTA:

VALMENTAUDUT SYNNYTYKSEEN


HARJOITTELET PONNISTUSASENTOJA


TREENAAT LIHAKSIA, JOITA TULET TARVITSEMAAN SYNNYTYKSESSÄ

KOHTI SYNNYTYSTÄ KURSSILLA:

KYLLÄ, HALUAN EHDOTTOMASTI MUKAAN!

info@bailamama.fi

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedullasi! Hyväksymme seuraavat liikuntaedut maksutavaksi: Smartum (setelit, saldo), ePassi (SporttiPassi) ja MyEdenred.


Hinta 129€

ps. ohjelma on näkyvillä vuoden ostopäivästä!